nenge, en el qual fins Mauri,\ en el centre de c, adquirí relleu en tal manera que un impresista l'hi donaria ja categoria d'internacional, i Sanahuja no va dur la contrària de fer-ho ament 1 ía veurem si aquesta revifalla és purament lal, o és símptoma d'una ressurrecció de igmàtic i desconcertant equip. SMILER. Manresa és campió de 2.a· categoria ■ fiaver guanyat el Gimnàstic de Tarragona per 4 a 2 .quest partit jugat al camp de l'Europa hem de venir que fou emocionant de debò, però d'una aera més efectiva a la segona part, que fou duta n tren extraordinari. eria un problema jutjar quin dels dos equips ressurt en valor ; els dos feren un partit ex- mm LA VOLTADA CATALUNYA L'estat dels camins obligà als ciclistes a un forçat *cross-country Manresa que ha guanyat lya, segona lliga cellent donant a comprendre que tenen sobrats coneixements per a lluites fortes com la de diumenge. El Manresa, a la primera part donà un rendiment màxim, tant pel que toca a compenetració i preparació d'unes jugades esplèndides com per la seva execució. Amb tot, hi vegerem una figura que relluí doblement dels seus companys : l'Homs. El nostre públic ja coneixia l'actuació d'aquest equipier, però en aquest partit es revelà d'una manera molt superior, no deixant-se perdre cap de les avinenteses que, ja per marcar, ja per donar joc se l'hi presentaren; ell fou l'autor dels quatre gols del seu equip i això ho diu tot. Es clar que es vegé molt ben ajudat pels seus companys i d'una manera especial pels mitjos, que col·locaren amb molta justesa les bales als davanters, i també pel porter i defenses, que foren els que ens agradaren més de la resta d'equip. Pel que toca al Gimnàstic de Tarragona cal dir que tingueren una primera part desgraciadíssima. D'antuvi quedaren sorpresos davant el joc fogós del Manresa, i això els desconcertà i feu que tot el temps juguessin descentrats i nerviosos. També pot atribuir-se això a la manca d'una ratlla mitja o més bé d'un mig centre que distribuís amb justesa el joc. Mpntanaga en aquest lloc hi estava completament desencaixat. Altrament, en aquesta part, pel desgavell que hi havia en les línies tarragonines, no es pogué jutjar el joc de cap dels jugadors, ja que inclús direm que la defensa estigué també defl- cientíssima com ho demostra el no sapiguer evitar els dos gols primers que marcaren els de Manresa. £1 primer temps acabà amb tres gols a un, i foren entrats tres del Manresa per Homs i el del Gimnàstic per Alvarez d'una manera esplèndida. A la segonat part hi vegérem una total reacció dels tarragonins qui desenrotllaren un joc de combinació desconcertant. Pot dir-s© que els vint-i-ciuc minuts primers foren els millors de tot l'encontre, ja que a més de l'exemplar joc del Gimnàstic hi havia una defensiva superba del Manresa. Amb tot, fou en aquesta part on poguérem apreciar la valor dels tarragonins per bé que d'ells s'hi destacà d'una manera exemplar el porter Lleó, el qual parà coses impossibles i un dels dos penaltys amb que fou castigat el seu equip. El Gimnàstic marcà un nou gol i conseqüència d'un free-kic que per xut fortíssim emb que fou rematat s'escapà la bala de les mans de Corrons. El Manresa marcà el quart de penalty, i obra de lloms. Els equips eren : Manresa. — Corrons, Vila, Martí 1, Martí H, Tort, Cinzano, Gavaldà, Serrahima, Homs, Rosell i Font. Gimnàstic. — Lleó, Calabuig, Villaró, Pujol, Montanaga, Casas, Farré, Casas (F.), Sotillos, Alvarez, i Albor. L'arbitratge del senyor Balaguer, encertat i molt enèrgic. J. T. i NYA EN BICICLETA El magnífic aspecte que oferia l'arribada a l'Avinguda de l'Exposició 1