CATALUNYA ESPORTIVA De Monistrol de Montserrat Dia 2 ESPARRAGUERA, 0 MONISTROLENCA, -2 Va ésser un partit molt ensopit i d'escàs interès; es veieren belles jogades a ratos, per ambdues parts; foren els millors en Puig, Buj i Iglesies per l'Esparraguera. Per el Monistrol, en Barrufet i Guillén, foren els amos, els demés compliren. Ei primer temps es marcaren els dos gols. Es formaren els equips baix les ordres d'en Ribes, de la següent manera: C. d'S. Esparraguera. — Noguera, Puig - Montsech, Pérez - Escalé - Siria, Joanpere - Carbó - Iglesies - Buj - Julià. J. S. Monistrolenca — Guillém, Bel - Félix, SoríBarrufet - Bruguera, Alavedra - Figueras - Janer Térmens - Buira. S'esperaba un bon encontre i ens decepciona molt. El camp estava molt concorregut. Dia 9 J. S. MONISTROLENCA, 4 — PENYA ROYAL, 12 (reserva) d'Olesa de Montserrat Partit que es jugà a Olesa de Montserrat, guanyaren els de la Penya per mes conjunt i joc. Set a zero finalitzà el primer temps i a la segona part els nostrés es normalitzaren marcar en nou minuts cuatre gols acabà en el resultat esmentat de 12 a í gols. Resultat que preveu lo que fou el partit. A Sant Vicents de Castellet SANT VICENS, 0 - MONISTROLENCA, 1 En. camp fangós es jogà aquest partit; els nostres superaren als contrincants, guanyant-los per 1 gol a cap i d'esser més oportuns es podia marcar més. Era l'equip: Guillém, Bel-Féüx, Bruguera-Barbarà-Barrufet, Sort-Janer Figueras-Pujol-Buira. Partit molt accidentat, El dia 16 en nostre camp es repetirà el partit. SANT VIGENTS DE CASTELLET, 2 J. S. MONISTROLENCA, 0 Devant de nombrós públic es jugà aquest encontre, veierem un excelent partit, no mereixien els nostres perdre, ja que es defensaren tots com també els forasters. El primer temps acabà amb ^mpat a zero. I poc abans de finalitzar l'encontre es marcaren els dos gols. El primer degut a una «melée-) devant la porta local d'un bon xut marcaren els Vicentins, i el segon producte d'un free-kick directe a gol. Tant els uns com els altres jogaren molt rebé,, sense fer distincions; la Juventut arrenglerà el següent once: Guillém, Bel-Termens I, Sort-Barbarà-Barrufet, Félix-Janer (en ei segón temps Aiavedra)-Termens IL Figueras-Buira. L'arbitratge, pasador... CORRESPONSAL Este número ha sido visado por la previa censura gubernativa De Tarragona LLEYDA F, C, 1 - GIMNÀSTIC F. C, 4 Aquest partit entre els dos cercles esmentats, es jugà el diumenge passat al camp de l'Avinguda de Catalunya, davant nombrosa concurrencia. El domini correspongué quasi bé en tot l'encontre al Gimnàstic marcant els quatre tantos Aivarez (1) i Matamoros (3). Els lleydatans marcaren per mitjà de l'extrem esquerra. Es distinguiren per el Gimnàstic : Sanahuja, Wenceslao, Matamoros, i pel Llejda sols Molina i el mig centre. Arbitrà l'encontre el col·legiat provincial Sr. Vijlasevil. Eren els equips: Gimnàstic F. C. — Sanahuja, Wenceslao - Calabuig, Pujol-Montfort-Franz, Burdeos-Alvarez-Matamoros Domingo-Tarragó. Lleyda F. C. — Pons, Molina-Morral, BorràsGracia-Espeleta, Cornudella-Bordalba - Zabala - Allicarí-Suarez. A la segona part Franz fou subtituït per Burdeos passant Avià a ocupar el lloc d'aquest ultlm. Travessia del Port El diumenge pel matí es cel-lebrà en algues del nostre port aquesta prova anyal que despertà força interés entre el públic, tant per el nombre, com per la qualitat de concursants inscrits. Prengueren la sortida 29 nedadors clasificant-se en la forma següent: 1. Ramón Artigas (Atlètic), 22 m. B s. 2. Francesc Masdéu (Francolí), 23 m. 5 s. 4-5. 3. Francesc Bernal (Atlètic), 23 m. 56 s. Clasificant-se'n fins a 21. L'organització que corregué a carreg del nostre Club Nàutic fou bona. RAFÀ Aperitivo ^Xerez-Quina" Valdespino